KOJENÍ A STRAVOVÁNÍ

 

Správná a pestrá výživa je základem pro zdraví a imunitu Vašeho miminka. Až 70 % buněk imunitního systému se nachází právě ve střevech a proto výživa hraje zásadní roli ve vývoji imunity. V období, kdy už pouze mlíčko nestačí, jsou ideální součástí jídelníčku všech malých strávníků kaše.

Připravte svému drobečkovi pochoutky na míru jeho chutím. Pouze ingredience ve 100% bio kvalitě. Pěstované s vášní a láskou k produktu. Jemně povařené, následně rozmixované na potřebnou jemnost, dané do kapsiček a upravené pouze pasterizací. Žádné zbytečné přísady. Jedině tak si totiž ovoce může zachovat co nejvíce chuti a vůně.

Plnotučné mléko obsahuje nejen tuk, který pro miminka představuje potřebný zdroj energie, ale i další biologicky důležité látky. Jeho konzumace nemá negativní vliv na hmotnost dětí. Maminky se proto nemusejí bát, že by kvůli tomu jejich miminka začala přibírat na váze. Naopak můžou využít všech skvělých vlastností, které plnotučné mléko nabízí.

Jakmile naši broučci trošku povyrostou, mléčná výživa jim přestává stačit. Potřebujeme, aby si zvykala na běžnou stravu. První příkrmy dítěti podáváme po 4. měsíci a měly by být pouze jednosložkové tzn. kaše z jednoho druhu zeleniny. Doporučována bývá mrkev, protože je sladká a dítěti tak chutná, nesmíme ale zapomínat, že je těžká na žaludek a...

Svačinky pro děti musí být nutričně vyvážené a pravidelně podávané. Abyste zvýšila zájem o výživnou stravu dítěte, zkuste hravou přípravu pokrmů, u které se navíc společně zabavíte!