Ochutnejte novinky POPOTE

14.11.2022

Připravte svému drobečkovi pochoutky na míru jeho chutím. Pouze ingredience ve 100% bio kvalitě. Pěstované s vášní a láskou k produktu. Jemně povařené, následně rozmixované na potřebnou jemnost, dané do kapsiček a upravené pouze pasterizací. Žádné zbytečné přísady. Jedině tak si totiž ovoce může zachovat co nejvíce chuti a vůně.

Žádná chemická kouzla a magie v podobě přidaného cukru, zahušťovadel, dochucovadel a konzervantů! Pouze čistá příroda. To je nová značka na našem trhu - POPOTE

Ve společnosti Popote se řídí jednoduchým pravidlem. V domovské Francii vyrábí produkty pouze s jedinou hlavní ingrediencí, aby i nejmenší děťátka mohla poznat, jak doopravdy chutná ovoce. Popote, s láskou k těm nejmenším.

Na výběru ovoce a zeleniny do kapsiček si dávají opravdu záležet. Dodavatelé je pěstují v souladu s pravidly ekologického zemědělství. Nedochází zde např. k aplikaci umělých pesticidů a používána jsou pouze přírodní hnojiva.

Popote ví, jak potěšit chuťové pohárky každého malého jedlíka. Všechny produkty jsou navíc schváleny pediatry v oboru kojenecké výživy. Navíc díky praktickému balení je můžete vzít jednoduše s sebou třeba na procházku. Popote - kapsička do každé kapsy.

Tipy na jednoduché pochoutky

  • Teplé třešňové pyré s tvarohem od 6 měsíců - zahřejte obsah třešňové kapsičky Popote a nalijte jej na bio tvaroh, přidejte trochu kojeneckého mléka a rychlé občerstvení je na stole.
  • Lahodný jahodový koktejl s mlékem od 6 měsíců - smíchejte v kojenecké lahvičce část obsahu jahodové a banánové kapsičky Popote, přidejte 120 ml kojeneckého mléka (pro usnadnění můžete použít tekuté mléko Croissance 3 od naší partnerské značky Babybio), protřepejte a voila! Osvěžující nápoj je na světě.
  • Příprava chutného banánového krému (od 12 měsíců) - zahustěte v pánvi 6 odměrek sušeného kojeneckého mléka, 3 čajové lžičky organické kukuřičné mouky, 90 ml vody a smíchejte s obsahem naší banánové kapsičky. Nechte vychladnout a můžete podávat.
  • Smíchejte pyré z mletého krůtího masa s jemně nasekanými listy estragonu a pokrm ohřejte. Přidejte ohřátou mrkvičku od Popote a máte skvělé jídlo pro malé labužníky od 8 měsíců.
  • Smíchejte naše lilkové pyré s trochou kvalitního olivového oleje, přidejte pár kapek citronové šťávy, ovoňte kmínem a rozetřete na plátek opečeného sendvičového chleba. Skvělá svačinka pro děti od 18 měsíců je připravena k servírování. 
  • Děti jedí očima ! Připravte jim proto barevné duo z naší Popote kukuřičné a mrkvové kapsičky. Přidejte správně rozmělněné telecí maso a dejte ohřát. Dochuťte trochou másla a nesekaného tymiánu. Mňam! Skvělá pochoutka pro děti od 8 měsíců je na stole.

Obal bez bisfenolu A. Pro zachování vlastností baleno v ochranné atmosféře.

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě