Nové teploučké capáčky jsou tu!

26.09.2022

Ať nožičky nezebou a správně se vyvíjí.

Slyšel/a jste někdy od někoho , že miminka nepotřebují botičky? POTŘEBUJÍ, ale je třeba vybrat ty správné. Za okny už nám panuje podzimní počasí a tak nastal ten pravý čas na capáčky značky T-TOMI. Ať už máte rádi procházky s kočárkem nebo rádi svého drobečka nosíte, nožičky by měly být v tomto sychravém období za každé příležitosti v teple.

 Věděli jste, že pro správný vývoj nožičky je důležité zvolit správné obutí? První rok života děti vůbec nepotřebují pevnou podrážku, naopak by nožička měla mít, co nejvíce prostoru k vývoji. Naše capáčky mají dostatek prostoru pro nárt i přirozený pohyb prstíků. Při vybírání správné velikosti Vám pomůže délka stélky, která je uvedena u každé velikosti. Nezapomínejte na nadměrek 1 cm, který by se měl při výběru dětského obutí připočítávat.

Další skvělou vlastností capáčků T-TOMI je jejich propracování do detailů. Každá maminka asi zažila vracení se po trase své procházky a hledání ztracené botičky. Díky zkoušení a konzultaci s maminkami jsme vytvořili takové capáčky, které nespadnou ještě dřív, než vyrazíte z domu. Drží na nožičce miminka díky všité gumičce nad patičkou a dvojímu zapínání na suchý zip a patentek.

Krásný design je pomyslnou třešničkou na dortu. Jakmile klesnou teploty k nule, můžete vyměnit celoroční variantu podšitou fleecem za capáčky WARM , které uvnitř mají měkkého beránka. Víte, že dětem se termoregulace vyvíjí až od půl roku života, capáčky tedy využijete třeba i u zimních miminek na domácí zahřátí. Vybírat můžete z devíti designů. Uvidíte, že u jediných nezůstanete... 

Hurá vybírat ..

Capáčky Flowers
Capáčky Eucalyptus
Capáčky Terrazzo
Capáčky Terrazzo
Capáčky Leafs
Capáčky Grey WARM
Capáčky Cognac

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě