Trendy fusaky Bjällra 2022

01.09.2022

Pomalu ale jistě se nám blíží období podzimních a zimních dnů. S tím přichází čas na teplejší oblečení a vybavení. Hledáte fusak, který dokonale ochrání a zahřeje Vašeho drobečka? Nová kolekce fusaků Bjällra přináší na trh prémiovou kvalitu a královský design.


V naší nabídce naleznete stylové zimní fusaky s odnímatelným kožešinovým límcem v moderním designu a vysoké kvalitě. Fusaky Bjällra of Sweden jsou vyráběny primárně pro severské státy, poskytují tak dítěti dostatečné teplo i v těch nejmrazivějších dnech. Fusak lze použít také jako tepelný kryt z přední strany ergonomického nosítka na občasné procházky. Součástí je i ergonomický odnímatelný polštářek, který slouží jako ochrana hlavičky a dobrá stabilita krku a odepínací kapucka a klipy pro upevnění na nosítko.

Fusaky Bjällra  jsou rozměrově ideální pro děti od narození do 3 let. Tato značka jak jsme již zmínili má bohaté zkušenosti s výrobou fusaků pro skandinávské státy . Díky tomu poskytují v našich podmínkách dětem dostatečné teplo i v těch nejmrazivějších měsících. Použité materiály jsou prodyšné, ale zároveň poskytují dostatečnou termoizolaci. To dítěti v kočárku poskytuje maximální komfort i v zimním období, kdy je udržováno v ideální teplotě.

Ke každému fusaku u nás pořídíte i rukavice ke kočárku pro Vás ve stejném designu.

Těšíme se na Vás zase u dalšího článku!

Jeníček - vše pro dítě