Milníkové kartičky pro vás a vaše miminko

12.07.2019

Milý dárek, který potěší. To je sada speciálních kartiček, které vám pomohou zaznamenat důležité okamžiky neboli milníky vašeho děťátka. S kartami zachytíte první krok i první zoubek. Zároveň podporují hravost rodičů, takže milníkové kartičky jsou bezvadným dárkem pro rodiče v očekávání.

Pro koho jsou kartičky vhodné? Opravdu pro každého. Textové karty pořídíte pro kluky, holky i univerzální. Radost udělají především maminkám nebo tatínkům, kteří rádi fotí. Můžete je použít při focení od narození až po 10letou slečnu či chlapce.

Karty nejsou určené jen pro fotografie na sociální sítě. Originálně s nimi vyzdobíte i fotoalbum. Kartičku tak můžete samostatně nalepit k již vytisknuté fotografii, nebo ji zakomponovat během focení. Do fotoknihy už tak nemusíte vepisovat další text nebo řešit jeho nečitelnost. Textové karty to řeknou za vás!

Designový vzhled a praktické využití

Nadčasový design karet zajistí, že se vám bude líbit i za pár let. Karty tak k sobě budou ladit i v průběhu času, jak dítě roste. Zábava pořizování a zachycování nejdůležitějších událostí a momentů spojí rodiče s jejich novorozencem a vytvoří tak společnou zábavu. Kartičky obsahují kolonku, do které můžete dopsat datum. Jejich využití je tak praktické a univerzální. Pořídit si sadu milníkových karet můžete už v těhotenství. K dispozici tak můžete mít 34ks - pro detailnější zachycení rostoucího bříška.

Inspirujte se trendy fotografiemi

Pokud dáváte přednost Boho stylu, pořiďte si éterickou sadu 20 ks. Ve které najdete úvodní kartičku "Ahoj světe", 1.-3. týden, 1.-11. měsíc, 1.-3. rok a 2 prázdné kartičky pro doplnění vlastního textu. 

Černobílá varianta pro případ, když je pohlaví miminka překvapením. Sada obsahuje 35 ks. Úvodní kartičku s údaji o narození děťátka, 1.-3. týden, 1.-11. měsíc, 1 rok, Boss, můj první úsměv, dnes mě oblékal tatínek, pořádná nálož, moje první papání, už umím lézt, už si umím sednout, vylezl mi první zoubek, můj nejoblíbenější outfit, už umím stát, můj první krůček, moje první slovo, MÁ:MA, TÁ:TA, moje nejoblíbenější hračka, moje první Vánoce, můj první Silvestr, moje první Velikonoce a na vítání občánků.