Zábavné hraní s Fisher Price

02.12.2021

Význam hraček je možné vypozorovat z nadšení a radosti dětí. Hraní obecně pomáhá batolatům v dosahování prvních úspěchů.

Pochopení důležitosti hry s hračkami pro rozvoj a vytváření dětských dovedností bylo před více než 80 lety impulsem pro vznik této společnosti. Od té doby je to klíčová myšlenka při výrobě hraček, které obohacují život mladým rodinám po celém světě.

Vybrali jsme pro Vás ty neoblíbenější produkty na nešem e-shopu. Pojďme se na ně podívat. 

Seznamte se s prvním nejlepším kamarádem Vašeho miminka! Je to měkoučký, mazlivý pejsek, který se postará o to, aby učení bylo vždycky jedna velká legrace. Když se dítě svého čtyřnohého kamaráda dotkne, zareaguje pejsek tak, že hned spustí veselé písničky a fráze, které Vaše maličké naučí více než 100 základních slov, části těla, barvy, tvary a mnoho dalšího


Pejskovo srdíčko dokonce barevně bliká do rytmu hudby! Protože se každé dítě vyvíjí jinak rychle, podporuje hračka technologii Smart Stages, díky níž můžete zvolit takovou úroveň učení, která je pro vaše děťátko aktuálně nejvhodnější. Vybrat můžete mezi třemi herními úrovněmi. Všechny nabízí pestrý výběr písniček, zvuků a krátkých vět.

Hračka rozvíjí jemnou motoriku a dětské smysly. 

Podřimující usínáček vydra je unikátní uspávací hračkou, která pomáhá uklidnit děťátko tak nejlépe, jak to dokáže. Její hebké bříško se pohybuje nahoru a dolů, aby napodobovalo Vaše dýchání a tím přirozeně uklidňovalo miminko. Celé uspávání doprovází 30 minut relaxační hudby, zvukových efektů a příjemných světýlek. Se svou sladkou tvářičkou, hebounkým kožíškem a saténovým ocáskem je plyšová vydra perfektním kamarádem na usínání.


 Hebounké materiály, uklidňující hudba a světýlka společně s jemnými pohyby podporují rozvoj hmatových, vizuálních a sluchových smyslů vašeho děťátka, zatímco spokojeně a klidně relaxuje s pocitem bezpečí v postýlce.

Připravte se na parádní taneční párty. Stisknutím BeatBo jeho pestrobarevného svítícího bříška, nebo jakékoliv ze tří tlačítek na jeho nožičkách si užijete spoustu zábavy. BeatBo si připravil mnoho legračních písniček, výukový program a parádní taneční pohyby. Tento futuristický kamarád umí dokonce nahrávat krátké fráze a vytvořit z nich svou oblíbenou písničku. BeatBo nabízí 3 různé režimy: Tanec a pohyb, Učení a hry a režim Zpívejme společně. 

V režimu Tanec a pohyb na vašeho maličkého čeká spousta zábavy a hudby. V režimu Učení a hry se bude váš maličký seznamovat s písmenky, barvami, počítáním a mnohým dalším! V režimu Zpívejme společně mohou děti nebo maminky nahrávat krátké fráze, z kterých BeatBo vytvoří své nejoblíbenější písničky. 

S tímto laptopem dostanou dětské ručičky při hraní pořádně zabrat! Při každém zmáčknutí, otočení nebo posunutí některého prvku pro zábavné aktivity bude váš malý počítačový génius odměn zábavnými písničkami, zvuky a krátkými větami, které ho seznámí s čísly, písmenky, barvami, tvary a spoustou dalších zajímavých věcí. Nechte ho, ať posouvá okénkem s notičkami nebo smajlíkem, mačká tlačítka s čísly a písmeny, překlápí lístky s tvary a barvami nebo roztáčí váleček. Barevná světýlka navíc "tancují" do rytmu hudby!

Jak váš drobeček zaměstnává své prstíky různým mačkáním, otáčením a posouváním, rozvíjí své jemné motorické schopnosti jako koordinaci zraku s pohyby rukou a šikovnost. Vzhled počítače je navržen velmi realisticky, takže podněcuje vaše miminko ke hraní rolí a symbolické hře. 

Potěšte všech pět smyslů Vašeho děťátka zábavnou hrací dečkou od Fisher-Price. Váš malý badatel či badatelka může kdykoliv vyrazit s dečkou, která dokáže plně zaměstnat jeho smysly, na dobrodružství. Její součástí je také díl určený na pasení koníčků. Děťátko může na této luxusní hrací dečce objevovat světýlka a zvuky přátelské vydry, kousátko ve tvaru lístečku, plyšového lenochoda, voňavý mrak a mnoho dalšího


Dokonce zde naleznete rozkládací mini album na fotky. Zvířecí kamarádi povzbuzují vaše děťátko, aby se k nim natáhlo a prozkoumalo je a tím posilovalo svou hrubou motoriku. Vkládání kousátka do úst a jemné úchopy pomáhají v rozvoji jemné motoriky a obratnosti.

Mnoho dalších produktů od této oblíbené značky najdete u nás pod tímto odkazem: FisherPrice