Houpátko Rockit pro aktivní rodiče

07.07.2019

Přenosné a univerzální houpadlo do všech typů kočárků, které můžete využít doma i na cestách. Získáte tak několik minut navíc. Velký pomocník při uspávání miminka, když se zároveň potřebujete věnovat domácím pracím, péči o druhé dítě nebo práci.

Jak to funguje?

Jednoduše ho připevníte k rámu kočárku, nastavíte intenzitu houpání a stisknete tlačítko pro pohyb. Rockit pak začne houpat kočárek za vás. K dispozici máte jemný 30 minutový cyklus ve kterém si sami zvolíte požadovanou intenzitu. Výdrž baterií v provozu je až 60 hodin. Ani nepříznivé počasí vám ve funkci nebude bránit, protože houpátko je voděodolné.

Přístroj můžete používat od narození dítěte a jeho rozměry 150 × 80 × 80 mm zaručují, že se vejde kamkoliv na cesty. Přenosný Rockit funguje na 4 × 1,5V AA baterie. Hledáním sítě se tak nemusíte obtěžovat.

Ověřeno důkladným testováním

Vědecké testy dokazují, že úroveň vibrací houpadla Rockit napodobuje normální ruční houpání kočárku. Speciálně navržený pohyb houpadla je dokonce jemnější než pohyb kočárku při jízdě po dlažbě. Přenosné houpadlo Rockit je navíc mimořádně testováno podle nejpřísnějších bezpečnostních no­rem.

Toto houpátko bylo navrženo třemi britskými tatínky, na základě osobních zkušeností s tříměsíční dcerkou jednoho z nich. Ta spala v kočárku pouze tehdy, když se sním pohybovalo. Všiml si, že tato situace trápí i jiné rodiče a proto se rozhodl vytvořit automatické houpadlo, které bude kočárek udržovat v pohybu, když jsou rodiče zaneprázdněni jinou činností a nemohou kočárkem pohybovat.

Proč miminka zbožňují houpání?

Houpavé pohyby napodobují natřásavé pohyby, které vaše miminko zažívalo v děloze a spouštějí pohybová čidla v jeho uších, které následně spustí utišující reflex.