Aktuální trend: vtipná body pro miminka, která vás pobaví

15.09.2019

Udělat radost dárkem nadcházejícím rodičům může být poměrně složitý úkol. Je tradicí, že rodina a kamarádi dávají rodičům miminka dárky - a to většinou kojeneckou výbavu, velmi často oblečení. Dnešním trendem jsou užitečná, ale zároveň vtipná body, která patří mezi kojenecké potřeby, které miminko potřebuje ihned po narození. Pokud tedy hledáte vtipné oblečení pro své miminko, nebo jako dárek, přinášíme vám užitečné tipy na vtipná body pro miminka.

Vtipná body, která pobaví rodiče

Rozhodnutím koupit srandovní body pro miminka nic nezkazíte. Humor má samozřejmě rád každý a pokud aspoň trochu znáte humor rodičů, máte tip na skvělý dárek. Jestliže kupujete vtipná body pro své miminko, máte zase o to snadnější výběr. Vtipná body patří mezi oblíbenou kojeneckou výbavu. Najdete je ve spoustě různých variant, vzorů, nápisů a podobně. Některá vtipná body mají například i přišité zvířecí motivy, jako ouška, ocásek a podobně – miminko pak vypadá velmi roztomile.

Vtipná body s potiskem

Další kategorií jsou vtipná body s potiskem, vhodná pro kluky, ale i pro holky. Vtipná body s potiskem mají často srandovní nápisy, které vás zaručeně pobaví. Mnohdy jsou natisknuty i obrázky. Motivy jsou různé, často se jedná o vtipné hlášky a komentáře, jako například "jestli tohle přečteš, jsi dostatečně blízko, abys mě přebalil", stojí na jednom vtipném body. Jiný zase říká: "Já jsem ten důvod, proč máma potřebuje hodně kávy."

Barvy a vzory

Vtipné body nebo vtipné dupačky jsou samozřejmě v různých barvách. Doporučujeme vybírat barvy spíše sytější a výraznější, protože miminka mají rády právě takové barvy. Pokud se rozhodnete pro vzory, mají miminka oblíbené stejně tak výrazné vzory. Většinou se ale body pro miminko vybírá především takové, aby se líbilo jeho rodičům. Nejčastěji se prodávají právě body s potiskem vtipnými hláškami.

Materiál a kvalita provedení

Pozor na levná vtipná body pro miminka. Stejně jako je na internetu mnoho vtipných triček, které jsou z nekvalitního materiálu a potisk je také nekvalitní, podobná je situace v případě vtipných body. Vtipná body totiž často nevyrábí žádná značka, ale jednotlivci, kteří nakoupí jednobarevná body a ty následně potisknou nápisem, obrázkem nebo vzorem. Ovšem pozor, potisknuté body musí být opravdu kvalitní, dbejte na bavlnu, nejlépe BIO bavlnu, u které budete mít jistotu zdravotně nezávadného materiálu.

TIP: Přečtěte si, jak správně vybrat kojenecké oblečení. Čím je dobré se řídit? Vše jsme jednoduše popsali v našem článku. Uvedené rady vám pomohou vybrat správně také vtipná body pro miminka.

Velikost body, aby miminku dokonale padlo

Správná velikost body je důležitá. Nesmí totiž být těsné, aby miminko škrtilo nebo mu bylo jakkoli nepohodlné. Stejně tak je špatně, pokud má miminko body příliš volné, aby nebyla plena volně. Naštěstí ale můžete vybírat z praktických standardních velikostí oblečení miminka. Pro lepší přehled velikost a stáří miminka.

  • novorozenec - velikost 56
  • 0 až 3 měsíce - velikost 62
  • 3 až 6 měsíců - velikost 68
  • 6 až 9 měsíců - velikost 74
  • 9 až 12 měsíců - velikost 80
  • rok až 18 měsíců - velikost 86
  • rok až 2 roky - velikost 92

Kde koupit srandovní body pro miminka?

Možností, kde koupit vtipná body pro miminka, je mnoho. Rozhodně ale nedoporučujeme různé "bazárky" a pochybné stránky či skupiny na sociálních sítích. Ne jednou se ukázalo, že právě tady se často maminky stávají terčem podvodníků, kteří vylákají peníze za záminkou prodeje značkového oblečení pro miminka. Doporučujeme navštívit přímo kamenné obchody, nebo náš e-shop Jeníček – vše pro dítě, kde najdete opravdu široký výběr vtipných body.